مدیران و کارفرمایان حتما باید بدانند
تیر 17, 1398
ارسال شده توسط bimejo
958 بازدید

بانام و یاد خدای مهربان
عرض سلام و احترام دارم خدمت شما بزرگواران
محمد نوری هستم کارشناس تامین اجتماعی و قانون کار
هدف من از تولید پکیج آموزشی مدیران پلاس این بود که مدیران و کارفرمایان و حسابداران گرامی
جلوی این همه اختلاف که بین خودشون و پرسنل ایجاد و همچنین هزینه های مالی اضافی که به کسب و کارشون تحمیل میشه رو بگیرن
اختلافات و هزینه هایی که قابل پیشگیری هستند و درصورت آگاهی از قوانین و نکات مهم مانع رشد مجموعه های تحت مدیریت شون نمیشه
چرا که این موارد علاوه بر پول ، زمان و انرژی رو هم تلف میکنند و به مسیری هدایت میکنند که نسبت به رقبا عقب می افتند .

محتویات این پکیج
در این پکیج ، درخصوص بیمه تامین اجتماعی، قانون کار ، تنظیم قرارداد اصولی و اخذ مفاصاحساب برطبق قوانین و آخرین دستورالعملها و بخشنامه ها صحبت کرده ام.
طوری که با مراجعه به هر بخش و گوش دادن به فایلهای صوتی و دیدن فایلهای تصویری، دیگر نیازی به مشاور نخواهید داشت.
نکات مهمی که یک کارفرما باید بداند
کارفرمای محترم بعد از ثبت یک شرکت میبایستی کد کارگاه از شعبه بیمه در محدوده فعالیت خود بگیرد و حدودا ظرف حداکثر ۳۰ روز ، کد کارگاه طی نامه ابلاغ میشود.
خب یک شرکت باید کارمند استخدام کند و کارفرما باید از قوانین کار مطلع باشد تا از همان ابتدای کار و همکاری، قرارداد محکم منعقد کند تا بعد از آن دچار مشکل نشود، بصورت قدم به قدم همراه با تنظیم یک قرارداد کار این نکات مهم را توضیح داده ام و فایل قابل ویرایش قرارداد و رسیدهای قانونی هم ضمیمه پکیج و در پوشه مربوطه قرار داده شده.
اما سوالی که وجود داره اینه که آیا کارفرما باید تمام افرادی را که به نوعی باهاش همکاری می کنند رو بیمه کنه یا نه؟
در جواب این پرسش باید عرَض کنم که بعضی از کارها و فعالیتها مشمول قانون کار نیستند و قاعدتالزومی به بیمه کردن اون اشخاص نیست البته درصورتیکه قرارداد این نوع کارها بدرستی تنظیم بشود. که در این محصول بطور کامل توضیحات و نکات اصلی توضیح داده شده.
خب شرکت کد کارگاه گرفت و کارمند رو هم بصورت قانونی میخواد استخدام کنه آیا کار دیگه ای هم باید انجام بشه غیر از قرارداد؟
بله طبق ماده ۹۰ قانون تامین اجتماعی پرسنل قبل از استخدام باید آزمایش بدهند تا مشخص بشود که آیا برای پست و جایگاهی که مدنظر کارفرماست مناسب هستن یا نه ،
موضوع طب کار و ماده ۹۰ در سالهای قبل اجباری بود ولی چند سالی هست که خیلی سخت گرفته نمیشه
اما کارفرمایان محترم باید بدانند که درصورتی عدم آزمایش قبل استخدام و ارائه آن به شعبه ، خدای ناکرده اگر حادثه ای ، بیماری و فوتی اتفاق بیفتد اگر تشخیص داده شود که بخاطر کوتاهی کارفر ما بوده ، سازمان قانون رو در قبال بیمه شده رعایت ولی کلیه هزینه ها رو از کارفرما طبق ماده ۵۰ وصول خواهد کرد.
پس بخاطر یک هزینه حدود ۲۰۰ هزار تومانی خود و مجموعه تحت هدایتتون رو دچار مشکل نکنید.

پرسنل مطابق با ماده ۱۴۸ قانون کار میبایستی از همان روز اول بیمه بشوند ، هر کارمندی که استخدام شد و قرارداد بستید باید با همراه داشتن مدارک شناسایی و دفترچه بیمه درصورتیکه قبلا شماره بیمه داشته ، به شعبه مراجعه و در کارگاه شما ثبت نام کند و تا پایان ماه بعد فرصت دارید تا لیست بیمه تهیه و ارسال کنید ، فایل pdf رو تهیه کردم و صفرتاصد مراحل رو همراه نکات ضروری توضیح داده ام . نکاتی که در صورت عدم رعایت ، جرائم سنگینی رو بهمراه دارن
لیست بیمه رو حتی اگر وضع مالی خوبی ندارید باید ارسال کنید چرا که در صورت عدم ارسال ۱۰ درصد جریمه خواهید شد و اگر حق بیمه را پرداخت نکنید ماهیانه دو درصد جریمه می شوید . نکته های مهمی در این باره باید رعایت بشود که در فایل های صوتی پکیج مدیران پلاس ضبط و در اختیار مدیران قرار داده شد.
مدیران و کارفرمایان
مفاصاحساب بیمه
شرکت کارش رو شروع کرده و قرارداد تجاری بسته ، بندی در این قرارداد هست که از کسورات قانونی منجمله ۵ درصد بیمه و همچنین ارائه مفاصاحساب در پایان قردرداد صحبت کرده ، الان باید چه کنیم؟
در قراردادهایی که مشمول بیمه و ماده ۳۸ قانون تامین اجتماعی هستن باید تصویر یک نسخه از قرارداد بهمراه معرفی نامه کارفرما و مدارکی دیگری که برای تشکیل پرونده نیاز هست به شعبه محل اجرای پروژه برده شود و ردیف پیمان بگیرید و هرماه لیست بیمه پرسنل شاغل در پروژه را به همان شعبه ارسال کنید
گرفتن ردیف پیمان و ارسال و پرداخت بیمه مزایایی دارد منجمله که پس از پایان قرارداد جریمه عدم ارسال لیست نمی پردازید و نکات دیگری که در قسمت مفاصاحساب به طور کامل براساس آخرین بخشنامه ها صحبت کرده ام. شاید شما معافیت بیمه داشته باشید، یعنی چی؟
بعضی از کارها مثل شرکتهای حسابرسی و ترم افزاری با داشتن شرایط لازم تنها با ارسال لیست بیمه پرسنل و بازرسی از دفاتر قانونی شون میتونن بدون پرداخت وجهی ، مفاصاحساب بگیرند . درمورد کلیه بخشنامه ها و شرکتهای دارای معافیت و همچنین ضرایب قانونی و نحوه محاسبه حق بیمه توضیح داده ام.
پایان قرارداد هست و تامین اجتماعی برخلاف قانون به ما اعلام بدهی کرده چه کنیم؟ ویا باید حتما پرداخت کنیم؟
تنظیم لایحه دفاعیه
اگر با توجه به قوانین میبینید که شعبه اشتباه محاسبه کرده و بدهی حق شما نیست میتونید اعتراض تون رو در فرم اعتراض بنویسید و تحویل کارشناس بدید تا بتونید در هیئت بدوی و درصورت نیاز در هیئت تجدیدنظر دفاع کنید . اصلا نگران نباشید با توجه به نکات و بخشهای مختلف قسمت مفاصاحساب ، براحتی اعتراض می کنید و با آگاهی کامل دز قانون، دستورالعملها و بخشنامه ها لایحه دفاعیه تنظیم و در هیئتها شرکت و دفاع لازم رو انجام خواهید داد.
محصول مدیران پلاس علاوه بر فایلهای آموزش بیمه، قانون کار ، قرارداد کار و مفاصاحساب ، آموزش قرارداد های تجاری و نکات حقوقی اونها رو هم داره که با خیال آسوده می تونید در مسائل تجاری تون هم گام بردارید.
سعی شده تا تمام پرسشهای کارفرمایان و مدیران و حسابداران محترم پاسخ داده بشه علاوه بر اینها ۹۰ روز مشاوره اختصاصی هم این پکیج دارد که فکر میکنم دیگه نگرانی وجو نداشته باشد و با خیالی راحت بر روی رشد کسب و کارتان تمرکز خواهید کرد.
همین الآن پکیج مدیران پلاس را سفارش دهید … اینجا کلیک کنید
البته بیمه جو با هدف کمک به اشخاص حقیقی و حقوقی در جلوگیری از اختلافات و هزینه های مالی همواره در کنار شما خواهد بود.
موفق باشید
محمد نوری
بیمه جو
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
مینی دوره رایگان حسابرسی بیمه
بطور کلی حسابرسی بیمه یا بهتر بگوییم بازرسی از دفاتر قانونی از کارگاه هایی بعمل...
حل مشکل نرم افزار لیست بیمه در سال 1400
در سال 1400 سازمان تامین اجتماعی فایل آپدیت نرم افزار لیست بیمه را منتشر کرد...
جزئیات افزایش حقوق سال 1400
در ویدئوی زیر می تونید جزئیات کامل افزایش دستمزد و حقوق سال 1400 را مشاهده...
مرخصی زایمان اجباری برای مردان؟
مطابق با تبصره 2 ماده واحده قانون اصلاح قوانین تنظیم جمعیت و خانواده (مصوب 99/3/20)...
3 راه جلوگیری از جرائم، اختلافات و هزینه های مالی در شرکتها
با یک بررسی و نگاه کوتاه به ادارات کار خواهیم دید که در اکثر کارگاه...
دوره جامع حضوری و غیرحضوری مدیران پلاس چیست ؟
مدیران پلاس عنوان دوره ای است که برای کارفرمایان ، مدیران و حسابداران عزیز بصورت...
دیدگاهتان را بنویسید